22. Februar Sydney
Første dag i Sydney: Vi gik ned til Darling Harbour for at få oplysninger om hvorledes vi kunne komme rundt. Vi fik at vide at et uge kort til hele familien til havnefærgerne/tog/bus var det bedste, så det var hen til havnefærgen i Darling Harbour og sejlede gennem havnen til Circular Quay, hvor vi fik ordnet det med billeterne. Her gik vi en tur rundt i Sydneys vugge i bydelen The Rocks. Der var marked, så Lulu og Karoline gik lidt (shop) amok – dog uden det store indkøb. Lars havde på vejen ind i markedet set en tysk bierstaube (Löwenbrau), hvor han og Lauritz slog sig ned imens.
Efter at vi alle havde spist lidt hvidløgsbrød og nogle preztels og drukket en weizbier, gik vi på museum som viste lidt om The Rocks. Herefter gik vi en tur hvor vi kom forbi et bolsjekogeri, hvor de lavede bolsjer lige som Elif i sin tid gjorde. Vi så dem lave nogle flotte nogle med et lille billede af en banan i.
Herefter gik turen hjemad i tog, men inden da, kom vi lige forbi nogle Aboriginals som sad og spillede på dideridou. Da vi var kommet hjem var det tur til at komme op på taget og svømme lidt.

23. Februar Sydney fra luften og i Toranga Zoo

Vi havde alle glædet os til denne dag, da vi skulle ud og flyve i vandflyver. Heldigvis havde Lars ringet i går for at tjekke hvornår vi skulle dukke op. Og vores booking var åbenbart rykket en time (sommertid???), så vi havde en time mere til at nå frem i. Og det var godt, fordi der gik kun én færge i den retning i timen, og den vi tog ankom netop til Curio Bay to min. før tid. På sejlturen fra Circular Quay kom vi igen forbi Operahuset (det er faktisk lige ved siden af), så vi fik et godt view af det. Vi kom også forbi Garden Island, hvor en mand blev bidt af en haj for en uges tid siden. Inden vi kom til Curio Bay gjorde færge holdt ved ??? som så ganske smuk ud. Der må vi ud på et andet tidspunkt. Nå, men endelig kom vi frem til vandflyveren. Vi fik en lille redningsvest bundet om maven, og derefter blev først et ældre ægtepar proppet om bagest i flyet, hvorefter Lars blev bedt om at indtage co-pilot-sædet (fedt!!!!), og så var der lige plads til resten af familien på midterrækken. Herefter var det ellers ud over vandet og op. Først lidt syd på langs med kysten ud til Bondi Beach, hvor vi så nogle huse der var bygget helt ud til klipperne. Derefter ind mod centrum af byen for at flyve lidt frem og tilbage i nærheden af Operahuset. I alt fløj vi i ca. ½ time. En rigtig spændende flyvetur i en gammel vandflyver.
Da vi var landet og stod og ventede på returbåden så vi pludselig et par pelikaner ligge oven på nogle lygtepæle. Sjove dyr! Det kan være at de inspirerede os, for da vi kom tilbage til Circular Quay, valgte vi at sejle over til Toranga Zoo, for at se en lang række Australske dyr. Toppunktet var nok at se fugleshowet, hvor vi sad med den fedeste udsigt over til Operahuset og Sydney skyline.
Der kom hele tiden fugle flyvende ind fra siderne og det var meget flot lavet.
Men også de små koalabjørne var enormt søde at se på. De gnaskede ivrigt på eokalyptusblade.